Kamagra potencianövelő zselé 1. (7tasak)

7500 Ft8700 Ft

(alma, narancs, vanilia, banán, ribizli, eper, ananász) A Kamagra zselé a Kamagra termékcsalád egyik legújabb tagja, a korábbi fajtájú első féle Kamagra 100 mg merevedési zavarokra szánt készítmény frissített fajtája. Gyors felszívódás, rengeteg ízben!

Minél többet rendel, annál olcsóbb!

Kiürítés

Leírás

A Kamagra potencianövelő zselé

A merevedési zavarokra készített szer része lett a hétvégi mulatságoknak, ahol a villámsebes amellett határozott hatásra számítanak a potencianövelőktől. Ezután az egészséges, erektilis diszfunkció nélküli emberek is gond nélkül fogyasztják, ezért kibővül a zselé alkalmazási köre. Fő Kamagra zselé felhasználási területek: legénybúcsúk, karácsonyi illetve egyéb ajándéknak, swinger bulik, erotikus partik, szüzesség elvesztése, önbizalomhiány kezelése, kis hímtag méret eseti kompenzálása, keményebb szexuális potencia elérése a társnál.

A Kamagra zselé hosszú távú alkalmazása nem okoz függőséget egyáltalán. Ifjak azonfelül korosak is nyugodtan bevehetik a Kamagra család egyik legnagyobb hírnévnek örvendő tagját. A Kamagra gél alkalmi azonfelül sorozatos bevétele is javasolt, amennyiben a használó egészségügyi állapota jó.
Kamagra zselé hamisítványokKamagra zselé hamisítványok

A Kamagra zselé másolatok előkerülése a piacon erősen rombolja az originális készítmények értékéről kialakult véleményt. A Kamagra Jelly pompás potencianövelő készítmény, amelyről férfiak milliói beszéltek megbecsüléssel, ezért siralmas, hogy az egyre több értéktelen bóvli kétségbe vonja a szer eredményességét. A nem eredeti Kamagra zselé termékekben nincsenek benne az Ajanta Kamagra zselé potenciafokozójának komponensei, ezért nem különleges, amennyiben hatásukban is értéktelenek. A főként másolatok a Kínai Népköztársaságból erednek, amely helyen rendkívül olcsón képesek legyártani azonfelül lecsomagolni e gyógyszerkészítményt, pont a hatóanyag nélkül.

Kamagra zselé hamisítványok a mi országunkban is felbukkantak, ami fokozott kockázatot jelent a honi férfiakra, mert eme másolatok veszedelmesek lehetnek az egészségre. A világhálón egyre több beszámolól irányítja a figyelmet a Kamagra zselé gyógyszerek eredetiséget tanúsító árujegyeire; a hologramos zár azonkívül a tételszám figyelésével el lehet kerülni, hogy a szert vevőbarát alkalmazó svindlerek áldozata legyen. A gyanús kilétű emberek általi Kamagra Jelly potencianövelő gyógyszerkészítmény kínálása sajnos, komoly gondot jelent a fogyasztói társadalomban.

 

További információk

Mennyiség

1, 2, 3, 4, 5, 6

Hatás

A Kamagra potencianövelő zselé hatása

A Kamagra zselé hatékonysága a felhasználók vélekedése szerint gyorsabb és erősebb. A Kamagra zselé hatása a hatásosabb azonkívül fokozottabb véráramlás elvén alapul más potencia tablettákhoz hasonlóan. A férfi nemi szervbe áramló fokozottabb vérbőség hozza létre a huzamosabb merevedést, amely 240 percen át tart.

Legjelentősebb eredménye 1 óra múlva érezhető, azonban fontos tudni, hogy hatásának kifejtéséhez szexuális stimuláció szükséges. A Kamagra zselé bevételétől számítva 15-20 percen belül tapasztalható a hatása, ami maradandó örömteli pillanatokkal ajándékozza meg a szeretőket az intim együttlét alkalmával.

A Kamagra zselé hatása késlekedik zsírosabb ételek nagy mennyiségben való evése után, ezért 30-40 perccel kitolódva mutatkozik az eredménye. Az eredménye akkor jön létre kétségkívül, hogyha a személy betartja a használati útmutatásokat azonfelül a helyes időben fogyasztja a megfelelő dózist.

Használat

A Kamagra potencianövelő zselé használata

A Kamagra zselé fogyasztása orálisan történik, valamint szex előtt negyed óra már elég a hatás kiváltásához. Temérdek személy a falloszára kenegetve próbálgatta felhasználni nem sok eredménnyel, eszerint úgy találtuk, hogy gondosan foglalkozunk a Kamagra zselé fogyasztásának kérdésével.

A zacskót kinyitva egy gél állagú anyagot találunk benne, amit bevéve, valamint a szájban tartva kell fél percig tartani amiatt, hogy a nyálkahártyán át rövidebb idő alatt azonkívül kedvezőbben felszívódjon a zselé állagú hatóanyag, majd lenyelni.

A másik mód: a Kamagra zselé gyógyszert nem szeszesitalban feloldva meginni. Szesztartalmú italokban nem ajánlott a feloldása, mivel potencia zavarokra szánt szerek valamint alkoholos ital egyidejűleg fogyasztása hatástalanságot eredményez ugyanúgy, mint az energiaitalok, amellett a koffein-tartalmú italok alkalmazása során is.

A potenciafokozó zselé nem használható nitrátot tartalmazó szív amellett értágító gyógyszerkészítményekkel!

Mellékhatások

A Kamagra potencianövelő zselé lehetséges mellékhatása(i)

A Kamagra zselé mellékhatásai csak ritkán jelentkeznek, normál esetben a mérsékelt mellékhatású potencia szerek közé tartozik. Ha mégis tapasztalható mellékhatás, ez nagyobbára gyenge fejfájást, arcpír, emésztési zavarokat, esetleg szédülést jelent.

A Kamagra zselé mellékhatásai megkülönböztethetőek annak fényében, hogy mennyire jelentősek. A férfiak általában nem tapasztalnak semmiféle kellemetlen hatást, csupán a várt hatásokról tesznek említést meg arról, milyen nagyszerű élménnyel halmozta el eme potencianövelő.

Igen ritka esetekben a Kamagra zselé mellékhatásaként a vérnyomás ingadozása valamint komoly fejfájás is megeshet, ami például a gépkocsivezetésnél eredményezhet fokozottabb problémát. Az összes élő szervezet máshogy reagál az orvosságok, így a Kamagra zselé alkalmazására is, ez okból tanácsos kitapasztalni, milyen hatással van a férfira.

Hatóanyag

A Kamagra potencianövelő zselé hatóanyaga(i)

A Kamagra zselé úgy lett csomagolva, hogy egy tasakba 1 szexre megfelelő dózis kerüljön. 100 mg Sildenafil hatóanyag található a ’single dose’, vagyis egyetlen adag szövegű tasakban. A zacskó kibontása után a Kamagra zselé veszthet erejéből, emiatt több adagra osztása nem kívánatos.

A higiénikus tartási elvárásoknak sem felel meg a felnyitott zacskó, továbbá netalán mikroorganizmusok is megtelepedhetnek a nem csíramentes felnyitott zselén. A felhasználatlan Kamagra zselé megsemmisítéséről felelőse eljárással gondoskodjon továbbá az ökológiai szabályozásoknak megfelelően járjon el.

 

Kiszerelés

A Kamagra potencianövelő zselé potencianövelő kiszerelése(i)

A Kamagra zselé alaposan lezárt zacskókban érhető el, amit műanyaghegesztővel zárnak légmentesen el a körülötte lévő levegőtől. Egy bontatlan csomag 7 darab eltérő ízesítésű Kamagra zselé tasakot tartalmaz, amiben darabonként egy alkalomra elég 100 milligrammnyi Sildenafil alapanyag található.

Az együttvéve 28 féle ízben megvásárolható Kamagra zselé rövid idő alatt elérte az emberek bizalmát, minthogy nemcsak eredményes merevedési zavarokra készített készítmény, hanem ízletes is. A Kamagra zselé gyártójának, az Ajanta Pharmának egyértelműen az volt a szándéka, hogy a vásárlók számára esztétikailag is kecsegtetővé alakítsa portékáját.

A tasakos csomagolás a porciózást is megkönnyíti, miután egy zacskó, azaz single dose egy alkalomra elég. Korábban egyetlen csomagban 50 tasakot helyeztek el, mostanára az előállító Ajanta Pharma vállalat felfogta azonban, hogy jóval célravezetőbb, ha a vásárlók egy heti Kamagra zselé potencianövelőt rendelnek meg, ekképp fejlődött ki a One Week Pack, azaz hogy az egy hetes csomag, ami mint írtuk 7 különböző ízű zselés zacskót tartalmaz.

A Kamagra zselé úgy lett csomagolva, hogy egy tasakba 1 szexre megfelelő dózis kerüljön. 100 mg Sildenafil hatóanyag található a ’single dose’, vagyis egyetlen adag szövegű tasakban. A zacskó kibontása után a Kamagra zselé veszthet erejéből, emiatt több adagra osztása nem kívánatos. A higiénikus tartási elvárásoknak sem felel meg a felnyitott zacskó, továbbá netalán mikroorganizmusok is megtelepedhetnek a nem csíramentes felnyitott zselén. A felhasználatlan Kamagra zselé megsemmisítéséről felelőse eljárással gondoskodjon továbbá az ökológiai szabályozásoknak megfelelően járjon el.

A Kamagra Gold potencianövelő levél buborékfóliás csomagolás 4 darab potencianövelő tablettát foglal magában. A potencianövelő tablettákból van még 50 milligrammos fajta is, de ezzel egyetlen világhálón található patika sem hajlandó foglalkozni, mert nagyjából annyiba kerül a importálása, mint a 100 mg-osnak.

Magyarországon a 4 tablettás 100 milligrammos zöld színezésű Kamagra Gold potencianövelő tabletta a szokásos csomagolása. A Kamagra Gold potencianövelőből legkevesebb 4 darab pirula rendelhető, azaz 1 levél, mivel egy bontatlan dobozban négy darab potencianövelő tabletta található.

Egyéb

A Kamagra potencianövelő zselével kapcsolatos egyéb információk

Gyártó: Ajanta Pharma Ltd.

A Kamagra zselé amellett jóformán minden Kamagra potencianövelő a merevedési hiányban nem érintett felhasználóknál is komoly nemi férfierőemelést alakít ki, így megítélhető egy : feltehető szexuális tuning eszköznek is. Függőség továbbá egyéb visszahúzó dolog nem jelenhet meg a gyógyszerkészítmény felfüggesztése után sem még sokáig tartó folyamatos alkalmazása során sem. Így a nem beteg egyének esetében már népszerűbb is, mint amely személyeknek impotenciájuk van, de mind a két változóra megfelelő megoldást nyújt. A zselés állag eredményeképpen minimális idő alatt szívódik fel a szervezetben azonkívül jelentéktelen a mellékhatása, továbbá kevesebb pénzbe kerül az elkészítése is.

Kamagra zselé ára, továbbá Kamagra zselé hamisítványok:

A Kamagra zselé fogyasztói ára 1200 – 1 500 Ft közé saccolható azzal összefüggésben, hogy az ember éppen melyik netes patikában rendeli meg kedvelt potencianövelő szerét. Kamagra zselé megvehető hivatalos világhálón működő gyógyszertárakból, amely helyeken potencianövelő gyógyszerek széles választéka fogadja az érdeklődőt, azonfelül bizalmas, megbízható módszerrel tud legális patikából származó készítményeket megvásárolni. Apróhirdetésekben valamint más zugárusoktól is szerezhet be az alkalmazó Kamagra zselé potencia gyógyszert, ámde tapasztalatok szerint többnyire értéktelen bóvlikat ajánlanak jelentősen kisebb árakon.

Illetve az online gyógyszertárak esztétikailag épp olyanra elkészített tiltottan értékesítői website-ok sokasága szintén erősen elszaporodott, akik olyan csalók, amik kapnak az alkalmon, hogy a pénz befizetése után már nem bírnak velük direkt találkozást létrehozni, ekképp hogyha zűröket van a készítménnyel, akkor nem tudnak semmit sem reagálni a naiv vásárlók.

A Kamagra zselé tasakonkénti önköltségi ára 1050 forintnak megfelelő összeg. Minthogy hét tasak Kamagra zselé van egy dobozban, egy 7 darabos doboz tényleges eladási ára ennek tükrében hozzávetőleg 10 800 -16 000 Ft, vagyis ennél olcsóbban nem volna mód beszerezni. Az ennél olcsóbb gyártmányok utánzatok, miután feltéve, hogy beleszámítjuk a küldés díját és az értékesítői saját hozamát, abban az esetben minden kétséget kizáróvá válik, hogy pár száz forintért mindössze bóvlihoz jutunk. A fogyasztóvédelem valamint a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület ráirányítja a férfiak figyelmét, hogy a túlzottan olcsó Kamagra zselé gyógyszerkészítményeket lehetőleg kerüljék el, mert előreláthatólag veszélyes hamisítványok.

A következő ízvariációkban van kereskedelmi forgalomban Kamagra zselé nálunk:

Vol 1: vanília, banán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella;

Vol 2: mentol, rózsa esszencia, mangó, citrom, cseresznye, csoki, dinnye;

Vol 3: lichi, guava, karamell, málna, kivi, füge, zöldalma;

Vol 4: méz, kóla, kókusz, őszbarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

Kamagra zselé készítője:

A Kamagra zselé készítője az Ajanta Pharma Limited globális gyógyszervállalat, aminek székhelye Indiában található. Mumbaiból ered a Kamagra zselé, továbbá pár év alatt tanúsította, hogy az erektilis diszfunkciókat hatékonyan megszünteti, amellett a nem beteg személyeknek, akiknek nincs semmiféle merevedési rendellenességük, azoknál is kiemelkedő szexuális potencia javító hatása van.

A Kamagra zselé megalkotásakor az Ajanta Pharma Ltd. szándéka az volt, hogy létrehozzon egy olyan potencianövelő gyógyszerkészítményt, amely működésével segít az emberek önbizalmának megszerzésében, amellett a spontán kialakuló szexet jobban támogatja, mint a tablettás szerek lassabb felszívódása. A Kamagra zselé egy továbbcsiszolt variáció, ekképp jóval rövidebb idő alatt hasznosul a testben a hatóanyag, ezért korábban várható az eredménye is. Az Ajanta Pharma gondosan odafigyelt a Kamagra zselé külsejének létrehozására azonfelül a gyógyszer adagolhatóságára is – A Kamagra zselé 100 milligramm Sildenafil hatóanyagot tartalmazó zselésített potencianövelő szer, mely 28 ízzel van kereskedelmi forgalomban már az egész világon.

Kamagra zselé elnevezései:

A Kamagra zselé merevedési zavarokra készített szer többféle névvel jelentkezik itthoni szövegekben is. Eredeti angol elnevezésű márkaneve: Kamagra Oral Jelly: Kamagra szájon át bevehető zselé, mellyel magyar fordításban rendszerint úgy találkozunk, mint: Kamagra gél, Kamagra Zselé, potencianövelő zselé, Kamagra Jelly, zselés Kamagra. A különböző nevek egyforma terméket takarnak, a fenti nevek alatt található termékútmutatók az Ajanta Kamagra termékcsoport új elemének, a Kamagra zselének a jellemzőit írják le.

Kamagra zselé rendelés:

A Kamagra zselé beszerzés a netes online gyógyszertáraknak a webshopjából meglehetősen egyszerű, viszont a hazai gyógyszertárak áruválasztékában nem lelhető fel a Kamagra termékcsalád egyik eleme sem, mert nincs Magyarországon törzskönyvezve. A megrendelőlapon kitöltésével a megrendelő mutatja az adott online gyógyszertárnak, hogy szeretne Kamagra zselé potencia készítményt rendelni a tisztázott mennyiségben. A megrendelést a megrendelő adataival pár perc alatt rögzítik, a megrendelő 1 2 napon belül megkaphatja az igényelt diszkrét csomagját. A webshopok vigyáznak a diszkrécióra és titoktartóan foglalkoznak az emberek adataival is. Kamagra zselé törzsvásárlók kedvezményekben részesülnek, amivel a gyógyszerforgalmazóhoz való elkötelezettségüket ajándékozzák meg.

Reklámok alapján rendelt Kamagra Jelly vásárlásánál a hirdetők által megadott telefonszámon keresztül lehet beszélni de maximum arról hull le a lepel, hogy hívják a kereskedést , semmi egyéb. A szakemberek a törvényes, szabályozottan működő világhálón található patikákat javasolják, melyek rendelkeznek tisztességes céggel, patikai azonfelül elektronikus gyógyszer értékesítési jogosultságokkal, valamint pénz visszafizetési jótállást vállalnak a termékeikre, úgy ahogy mi is.

A Kamagra zselé hölgyeknek elméletileg nem ajánlott, mivel a Kamagra Jelly nem hölgyeknek kidolgozott potencia. A beszámolók azonban arra utalnak, hogy a hölgyek szintén örömmel próbára teszik a párjuk kedvelt teljesítménynövelőit és a Kamagra gél fogyasztásától sem ijednek meg. 100 milligrammnyi Kamagra zselé azonban igen sok egy lehetőségre, emiatt mindenféleképpen szerényebb mennyiség szükségeltetik. Kamagra zselé nőknek fogyasztásra 25 milligrammos adagokban ajánlható inkább, ámbár a felmérések alapján mindössze kevéssé javítja a szexuális teljesítményt a női nemnél. A dobozban lévő felvilágosítás szerint felnőttek amellett kizárólag férfiak használhatják.
Kamagra zselé potenciazavarban nem érintett férfiaknak is

A Kamagra zselé erektilis diszfunkcióban nem szenvedő személyeknek szintén tanácsolható, minthogy bevételével számottevően megnövelhető a szexuális teljesítmény. Ifjú azonfelül érettebb használók szintén használják a merevedési zavarokra szánt szert, hogy szeretőjüket meghökkentsék a nagyszerű szexuális intenzitással azonkívül minőségivé tegyék az intim perceket. A potencianövelő zselé teljesen egészséges emberek számára is hívogató lehetőség, mert a szerény mellékhatással rendelkező potencia gyógyszer fogyasztásával férfiasságuk megnövekedését érik el, amit a szeretők is értékelnek.

Kamagra zselé alkalmazási területei:

A merevedési zavarokra készített szer része lett a hétvégi mulatságoknak, ahol a villámsebes amellett határozott hatásra számítanak a potenciaemelőktől. Ezután az egészséges, erektilis diszfunkció nélküli emberek is gond nélkül fogyasztják, ezért kibővül a zselé alkalmazási köre. Fő Kamagra zselé felhasználási területek: legénybúcsúk, karácsonyi illetve egyéb ajándéknak, swinger bulik, erotikus partik, szüzesség elvesztése, önbizalomhiány kezelése, kis hímtag méret eseti kompenzálása, keményebb szexuális potencia elérése a társnál.

A Kamagra zselé hosszú távú alkalmazása nem okoz függőséget egyáltalán. Ifjak azonfelül korosak is nyugodtan bevehetik a Kamagra család egyik legnagyobb hírnévnek örvendő tagját. A Kamagra gél alkalmi azonfelül sorozatos bevétele is javasolt, amennyiben a használó egészségügyi állapota jó.
Kamagra zselé hamisítványokKamagra zselé hamisítványok

A Kamagra zselé másolatok előkerülése a piacon erősen rombolja az originális készítmények értékéről kialakult véleményt. A Kamagra Jelly pompás potencianövelő készítmény, amelyről férfiak milliói beszéltek megbecsüléssel, ezért siralmas, hogy az egyre több értéktelen bóvli kétségbe vonja a szer eredményességét. A nem eredeti Kamagra zselé termékekben nincsenek benne az Ajanta Kamagra zselé potenciafokozójának komponensei, ezért nem különleges, amennyiben hatásukban is értéktelenek. A főként másolatok a Kínai Népköztársaságból erednek, amely helyen rendkívül olcsón képesek legyártani azonfelül lecsomagolni e gyógyszerkészítményt, pont a hatóanyag nélkül.

Kamagra zselé hamisítványok a mi országunkban is felbukkantak, ami fokozott kockázatot jelent a honi férfiakra, mert eme másolatok veszedelmesek lehetnek az egészségre. A világhálón egyre több beszámolól irányítja a figyelmet a Kamagra zselé gyógyszerek eredetiséget tanúsító árujegyeire; a hologramos zár azonkívül a tételszám figyelésével el lehet kerülni, hogy a szert vevőbarát alkalmazó svindlerek áldozata legyen. A gyanús kilétű emberek általi Kamagra Jelly potencianövelő gyógyszerkészítmény kínálása sajnos, komoly gondot jelent a fogyasztói társadalomban.

Kamagra zselé veszélyei:

A Kamagra zselé potencia szertől jórészt a hamar megszülető hatását várják el. A Kamagra zselé a világon a leggyorsabban ható potencianövelő medicina, melyet e pillanatban még egy gyógyszerkészítőnek sem sikerült legyőznie. Az Ajanta elérte a Kamagra gél megalkotásával, hogy csekély mellékhatást mutató potencia gyógyszer bukkanjon fel.

A Kamagra zselé biztonságos potencia készítmény, aminek alkalmazásával javítható a párok nemi élete. Ellenben a Kamagra Oral Jelly kockázata abban rejlik, hogy nem engedélyezett kombinálni nitrát összetételű szívgyógyszerekkel, mert embert próbáló gond jöhetnek létre.
Kamagra zselé veszélyei más gyógyszerrel való együttes szedés esetén

Kamagra zselé nitrát származékot tartalmazó szerekkel kombinálva kizárólag permanens orvosi kontroll folyamán használható. A nitrát-monoxidot tartalmazó tabletták legtöbbje szívgyógyszer és mint ilyen hatással van a keringésre, ahogyan előfordulhat Kamagra zselé alkalmazásakor szintén. Nitrát-származékok amellett Kamagra zselé párhuzamos fogyasztása kockázatos, tanácsos kezelőorvos véleményének kikérése a szedését megelőzően. Vízhajtókkal, béta blokkolókkal, és erősebb vérnyomás csökkentőkkel sem tanácsos szedni.

Kamagra zselé tárolása:

A Kamagra zselé raktározásánál azok a körülmények érdemiek, amelyek a többi szer eltartásánál is. Az orvosság száraz, nedvességtől óvott helyen tárolható, védve a gyerekektől. Az erősebb fények okvetlenül kerülendők, a tanácsos tárolási hőfoka 15-30 C. Nulla fok alatt megfagy, amellett megszűnik a hatásossága, ekképp télen vigyázni kell a szállítására.

Kamagra zselé fórum:

Netes fórumokon összegyűlnek a Kamagra zselé törzsvásárlók amellett azok az egyének, akik a megvételét tervezik, azonban bizonytalankodnak a beszerzés helyére vonatkozóan. A Kamagra zselé fórumokon a vásárlók, megmagyarázzák a merevedési zavarokra készített termékkel összefüggő nézeteiket valamint elbeszélik személyes élményeiket a fogyasztásával összefüggésben. Többnyire kiderült, hogy a potencianövelő terméket alkalmazók más különböző libidónövelő orvosságok tesztelése után jutnak el a Kamagra zselé szedéséig, melynek hatásával azonban abszolúte elégedettek.

És minden esetben van nálam Kamagra Oral Jelly Ez szintén 100 mg hatóanyagú, viszont gél formában, ezért a hatás bekapás után 5-10 perc. ha nem bírom a fél, egy órát kiböjtölni

Kamagra zselé garancia:

A vásárló a világhálón működő gyógyszertárak webshopjaitól kaphat jótállást a potencia szerre. Garanciaadásnál az egyéneknek ismerniük kell azt a lehetőséget, hogy ha a Kamagra zselé alkalmazásánál a betegtájékoztatóban olvasható útmutatásoknak megfelelően cselekednek és nincsenek megelégedve a szerrel, megtérítik a gyógyszerkészítmény eladási árát. Cseregaranciát szintén lehet kérni, ekkor egy másik potencia szer megpróbálására van lehetőségük a fogyasztóknak.