Blueberry Gold Oral Jelly potencianövelő zselé (7tasak)

9800 Ft

Blueberry Arany Oral Jelly potencianővelő zselé a merevedési zavar kezelésére szolgál, ami lehet lelki eredetű/stresszes életvitel, idős kori, esetlegesen valamilyen szív, vagy érrendszeri betegség miatt.

Kiürítés

Leírás

A Blueberry Gold Oral Jelly potencianövelő zselé 7 különböző íz egy tasakban

Blueberry Gold Oral Jelly potencianövelő zselé a merevedési zavar kezelésére szolgál,ami lehet lelki eredetű/stresszes életvitel/,idős kori,esetlegesen valamilyen szív-ér rendszeri betegség miatt.

A Blueberry Arany Oral Jelly potencianövelő zselé fő összetevője a szildenafil. A szildenafil hatóanyag segíti a szexuális inger kialakulását, a péniszben a vér megfelelő áramlását. Felszabadítja a simaizmot (nitrogén-oxid segítségével), amely rendszerint szexuális stimuláció során termelődik. Az ilyen simaizom relaxáció lehetővé teszi megnövekedett véráramlást a péniszben, ami erekciót hoz létre.

Blueberry Arany Oral Jelly potencianövelő zselé bevétele körülbelül 30 perccel a szexuális együttlét előtt, az utolsó főétkezést követően kb.2 órával javasolt, hogy a szervezet, és ne a bevitt étel szívja fel a hatóanyagot. Ez minden Potencianövelő szerre vonatkozik! Ne vegyen be nagyobb adagot egy tasaknál (100mg) naponta.

A Blueberry Arany Oral Jelly potencianövelő zsel nem afrodiziákum, tehát nem növeli a nemi vágyat. A magas zsírtartalmú ételek, illetve az alkohol fogyasztása nagyban befolyásolja a megfelelő hatékonyság elérését, így csökkentve a kellő eredményt.

További információk

Mennyiség

1, 2, 3, 4, 5, 6

KAMAGRA rendelés - Kamagra potencianövelő tabletta, zselé rendelés

MOST MINDEN KAMAGRA RENDELÉSHEZ 2DB AJÁNDÉK LONDON ÓVSZER ÉS INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

A mennyiségi kedvezményeken felül minden Kamagra rendeléshez két darab LONDON óvszert adunk ajándékba!

You have Successfully Subscribed!